Otvorenie sezóny a člnkovania na Štrbskom Plese- PRESUNUTÉ na 14.6.2024

07. 6. 2024 - 07. 6. 2024 | Štrbské Pleso, Štrbské Pleso a okolie

Otvorenie sezóny a člnkovania na Štrbskom Plese- PRESUNUTÉ na 14.6.2024

Podujatie je presunuté na 14.6.2024.Otvorenie sezóny a člnkovania na Štrbskom Plese 7.6.2024 spolu s otvorením nových priestorov TIC na stanici TEŽ.

Zmena návštevného poriadku TANAPu priniesla posun otvorenia letnej turistickej sezóny v Tatrách. Od 1. júna je možné absolvovať ktorúkoľvek vysokohorskú túru po značenom chodníku. Pre Štrbské Pleso je otvorenie sezóny spojené ešte s jednou významnou udalosťou a to s otvorením sezóny člnkovania. To sa bude konať už tradične pri hladine jazera Štrbské pleso 7. júna so začiatkom o 10. hodine. Zážitok umocní aj možnosť previesť sa historickou električkou z Popradu až na Štrbské Pleso s odchodom zo stanice Poprad Tatry o 8 hodine a 05 minúte. Pri otvorení sezóny člnkovania a letnej turistickej sezóny nebude chýbať ani Poseidon, folklórna skupina či občerstvenie a dobrá nálada pri hudbe a prvom člnkovaní sezóny. Okrem otvorenia sezóny a člnkovania je v piatok 7. júna pripravené aj otvorenie nových priestorov Turistického informačného centra na stanici tatranskej elektrickej železnice na Štrbskom plese naplánované na 12:00 hodinu. Srdečne vás na celý tento slávnostný deň plný otvorení pozývame.

Otvorenie sezóny a člnkovania na Štrbskom Plese- PRESUNUTÉ na 14.6.2024„Realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky“



Diskusia