Opera pod Tatrami

25. 8. 2023 - 25. 8. 2023 | Drevený artikulárny kostol Kežmarok, Okolie

Opera pod Tatrami

Cirkevný zbor ECAV Kežmarok a agentúra EPROK  Vás srdečne pozývajú na výnimočný operný galavečer Opera pod Tatrami, ktorého hlavnými protagonistami sú renomovaní operní speváci, Titusz Tóbisz – tenor, sólista Národného divadla Košice a Terézia Kružliaková – mezzosoprán, ktorá je sólistkou SND v Bratislave. Obaja sólisti majú za sebou mnoho hosťovaní nielen doma ale aj v zahraničí či už na operných scénach alebo koncertných pódiách. Na klavíri sprevádza Júlia Grejtáková, hlavná korepetítorka Národného divadla Košice. Zaznejú vrcholné diela opernej literatúry, známe árie a duetá z opier G. Verdiho,
G. Pucciniho, A. Dvořáka a ďalších .

25. augusta 2023 o 18:00, Drevený artikulárny kostol Kežmarok

Vstupné: 12,- € predpredaj, v deň koncertu: 15,- €
Predaj vstupeniek: www.predpredaj.sk, Kežmarská informačná agentúra, Drevený artikulárny kostol Kežmarok a hodinu pred začiatkom na mieste konania koncertu.
Vozíčkari + doprovod – 5,-€ ( objednávka vstupeniek na čísle 0905496721 a zakúpenie na mieste v deň koncertu).
Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť.

Tešíme  sa na vás.

Drahí operní priaznivci, namiesto pôvodne avizovanej sólistky Evy Hornyákovej, sa môžete tešiť na mezzosopranistku Teréziu Kružliakovú zo speváckej rodiny Babjakovcov. Ospravedlňujeme sa za zmenu v obsadení a dúfame, že si pripravovaný koncert napriek tomu užijete.



Diskusia