MEDVEDIE DNI 2023

29. 7. 2023 - 30. 7. 2023 | Hrebienok, Smokovce a okolie

MEDVEDIE DNI 2023

Nový formát už tradičného a veľmi obľúbeného podujatia Medvedie dni sa bude konať aj v tomto roku a to v termíne 29.7. a 30.7.2023 na Hrebienku vo Vysokých Tatrách. Podujatie bude iné, nové, divadelné, tiché a zábavné. Rodiny s deťmi sa môžu tešiť na zábavné divadlá a stanovištia, ktoré budete môcť absolvovať a naučiť sa množstvo nových vecí o prírode, zvieratách a živote v Tatrách. Na podujatí nebudú chýbať už tradičné interaktívne hry, ilúzie a množstvo ďalších zábavných stanovíšť. V areáli podujatia bude pripravené medvedie lezenie, medvedí brloh, ukážky horskej záchrannej služby a tiež stanovište horských nosičov.

V tomto roku sa môžete tešiť na 10 unikátnych divadelných a interaktívnych stanovíšť v ktorých si budú môcť deti zažiť rôzne rozprávkové zážitkové programy. Dobrodružná hra začne na stanovišti u starého medveďa kde vám rozpovie príbeh o lesnom kráľovstve – Raz dávno v dávnych časoch existovalo lesné kráľovstvo, ktoré sa nachádzalo v nádhernom údolí Vysokých Tatier. V tomto kráľovstve vládol mohutný a múdry medveď menom Bartolomej. Bol považovaný za najväčšieho a najmocnejšieho medveďa v celom lese. 

Na začiatku príbehu obdrží každé dieťa hraciu brožúru s ktorou bude putovať po ďalších rozprávkových stanovištiach, ktorými budú:

– Lesný orchester
– Tatranský stopár
– Medvedia laba
– Medvedia záhrada
– Čarovná kuchyňa
– Za hradbami
– Lesný bál
– U múdreho medveďa
– Tvorivé bytosti
– Lesné kráľovstvo

Dobrodružnú hru si budú deti môcť spríjemniť maľovaním na tvár v téme medvedíkaZa absolvovanie všetkých stanovíšť bude deti čakať na konci krásna a milá odmena. Každé dieťa, ktoré si prinesie plyšového medvedíka, získa  malý darček ???? V areáli podujatia nebudú tento rok chýbať interaktívne a tvorivé hry od našich partnerov z galérií Tricklandia, Poliankovo a Dobrá hračka.



Diskusia