Zaujímavá gastronomická akcia sa uskutoční túto sobotu o 18:00 hod. v reštaurácii hotela Crocus na Štrbskom Plese. Ide už o piaty ročník podujatia „Večer otvorenej kuchyne“ počas ktorého si šesť šéfkuchárov pripraví jeden chod z celkového šesť-chodového menu a každý z účastníkov bude mať možnosť jedlo si osobne prevziať od prítomných šéfkuchárov a sledovať dokončovanie prípravy pokrmu. Okrem šéfkuchárov budú k dispozícii aj dvaja someliéri a na akcii bude aj ochutnávka destilátov Žufánek.
Tento ročník budú prítomní šéfkuchári z celého Slovenska, účasť potvrdili: Martin Korbelič, Tomáš Sika, Ivan Kuchár, Radoslav Jurko, Milan Poloha, Marek Madzík, Juraj Hruška, Dominik Baloga, Mário Dani a Marek Petrenčák.
Cena vstupu: 55 eur / osoba
Maximálny počet hostí: 100, vstup je možný aj pre neubytovaných hostí z vonku.
Začiatok: 10.12.2016 o 18:00 hod.
Rezervácie stolov: recepcia@hotel-crocus.eu | +421 917 504 298