Detský golfový tábor

07. 7. 2023 - 11. 7. 2023 | Malý Slavkov, Podtatranské obce, Okolie

Detský golfový tábor

Letný golfový tábor pre deti 2023

5 dní plných zábavy  na golfovom pobyte alebo denný tábor, ktorý je určený pre začiatočníkov i pre pokročilých malých golfistov. Deťom sa budú venovať  skúsení golfoví tréneri. Tábor bude nabitý aj iným ako golfovým programom, ktorý budú viesť skúsené animátorky. Tábor je určený pre deti od 6 do 15 rokov. Maximálny počet účastníkov na termín je 15.

Za celý týždeň dieťa absolvuje správnu rozcvičku, koordinačné cvičenia, cvičenie na zlepšenie golfového švihu, patovanie, chipovanie, odpaľovanie, golfové pravidlá, etiketa golfu, gentlmenské správanie, hra na ihrisku a nespočetne veľa súťaží. V prípade záujmu môže účastník ukončiť tábor získaním Zelenej karty. Skúška je spoplatnená sumou 70€ na osobu a nie je zahrnutá v cene tábora.

Termíny:

Turnus A:  14. – 28.07.2023

Turnus B :  07. – 11.08.2023

Cena:

Denný – 299€ / Člen RVGC 259€

Pobytový – 399€

V cene je zahrnutá výučba golfu, animačný a zábavný program, gree fee, drivingové loptičky a palice, pitný režim, strava (desiata, obed, olovrant).

Info pre rodičov

Odporúčame rodičom, aby deťom zbalili oblečenie do dažďa, teplé oblečenie, šiltovku, slnečné okuliare, krém na opaľovanie, športové oblečenie (napr. polo tričko, krátke a dlhé nohavice, nie rifľové), tenisky. V prípade alergií alebo rôznych ochorení pribaliť do označeného balíčka lieky. Možnosť dopravy detí z/do Kežmarku/Popradu na každodennej báze.

Prihlášku je potrebné vytlačiť, vypísať a poslať na info@rvgc.eu .  Následne vám bude zaslaná faktúra na úhradu.

Prihláška na stiahnutie TU!



Diskusia