Jozef Holly – Piano Show – ZRUŠENÉ!

11. 12. 2021 - 11. 12. 2021 | Dom kultúry Poprad, Poprad

Jozef Holly – Piano Show – ZRUŠENÉ!

Kvôli veľmi nepriaznivej epidemiologickej situácii Mesto Poprad od 7.11.2021 vrátane ruší všetky plánované kultúrne podujatia.

Koncert Jozefa Holleho. Jozef Holly je slovenský klavírny virtuóz, skladateľ, inštrumentalista ale aj skvelý spevák. Jeho Piano Show, ktorú charakterizujú 3V – Virtuozita, Vášeň a Výnimočný hlas prináša divákom niečo omnoho viac ako len koncert. Omnoho viac ako v dokonalej harmónií naaranžované klasické diela s jazzovými prvkami alebo kvalitným popom. Omnoho viac ako emóciami, či strhujúcou energiou nabité filmové melódie. Jozef Holly odovzdáva na vystúpeniach svojmu publiku kus seba, kus svojej duše a nejde to necítiť. Presne tak ako na oplátku diváci nechávajú na koncertoch časť svojho srdca.

Srdečne Vás pozývame na Vianočný koncert Jozefa Hollého, ktorého melódie budú na koncerte popretkávané tými najkrajšími filmovými skladbami, ale aj klasickými dielami v už dobre známych úpravách. Z príjemného vianočného prostredia nášho Domu kultúry sa Vám nielen hudbou prihovorí Jozef Holly s celou kapelou vrátane sláčikovej sekcie.

Dĺžka podujatia: 90 minút

Na podujatie majú povolený vstup len plne zaočkovaní diváci.



Diskusia