Večera pod hviezdami – Skalnaté Pleso

18. 9. 2021 - 18. 9. 2021 | Skalnaté Pleso, Tatranská Lomnica a okolie

Večera pod hviezdami – Skalnaté Pleso

Prežite jedinečný večer v nadmorskej výške 1751 m n. m. plný zaujímavého programu a výnimočného jedla. Ponúkame vám neopakovateľný zážitok dostupný len počas 6 mimoriadnych termínov. Program začína welcome drinkom v Apreski bare v Tatranskej Lomnici. Nasleduje vývoz lanovkou na Skalnaté Pleso s dokonalými výhľadmi. Zo stanice lanovky sa presuniete do novej, modernej reštaurácie Panorama, ktorá ponúka delikátne jedlo a príjemné posedenie. Novinkou letnej sezóny je špeciálne pozorovanie hviezd a nočnej oblohy s odborným výkladom od vedcov zo Slovenskej Akadémie Vied. Po skvelej večeri a zážitkovom programe budete mať možnosť navštíviť vyhliadkovú vežu, odkiaľ sa vám naskytnú dokonalé pohľady na štíty Tatier, či dolín v nočnej atmosfére.

Vážení klienti, vstup na podujatie je podmienený negatívnym antigénovým testom nie starším ako 48 hodín, alebo PCR testom nie starším ako 72 hodín, alebo sa musí osoba preukázať potvrdením o kompletnom očkovaní* proti COVID-19, alebo sa osoba musí preukázať potvrdením o prekonaní ochorenia COVID-19, ktoré prekonali za ostatných 180 dní. Ďakujeme, za pochopenie.

*Za kompletne očkovanú osobu sa považuje osoba, ktorá je 14 dní po druhej dávke dvoj-dávkovej vakcíny, alebo 21 dní po jedno-dávkovej vakcíne, alebo 14 dní po akejkoľvek dávke ak osoba prekonala ochorenie COVID-19 za ostatných 180 dní.



Diskusia