Počas apríla pre vás hotel Tri Studničky**** pripravil kurzy varenia so šéfkuchárom Romanom Kováčom, ktorý pôsobil v prestížnych hoteloch v Anglicku, ocenenými aj Michelin hviezdami. Pracoval napríklad aj pod vedením Petra Gortona (Master chefs of Great Britain), od ktorého sa naučil rôzne techniky varenia a spájania ingrediencií, ktoré potom vyvolávajú doslova jedinečný kulinársky zážitok.
Roman vám prezradí niektoré zo svojich tajomstiev a receptov, ktorých prípravu si môžete i sami vyskúšať.
Termíny a témy:
05. 04. 2016
Termíny a témy:
05. 04. 2016
- spracovanie a príprava rýb, morských živočíchov
11.04. 2016
- spracovanie a príprava kohúta, perličky, prepelice
19. 04. 2016
- príprava paštét, terín, aspikov
26. 04. 2016
- príprava kváskov, pečenie rôznych druhov chleba
Cena: 39 € / osoba / kurz (1 deň)
Na aprílové kurzy varenia sa môžete prihlásiť prostredníctvom tel. čísla: +421 44 547 8000-2, alebo emailom: info@tristudnicky.sk.
Maximálny počet účastníkov je 5.
Viac informácií nájdete na stránke tristudnicky.sk.

Cena: 39 € / osoba / kurz (1 deň)
Na aprílové kurzy varenia sa môžete prihlásiť prostredníctvom tel. čísla: +421 44 547 8000-2, alebo emailom: info@tristudnicky.sk.
Maximálny počet účastníkov je 5.
Viac informácií nájdete na stránke tristudnicky.sk.