Aprílové kurzy varenia v Jasnej - spracovanie a príprava mäsa

11. 4. 2016 - 11. 4. 2016 | Hotel Tri Studničky, Demänovská Dolina - Jasná

Počas apríla pre vás hotel Tri Studničky**** pripravil kurzy varenia so šéfkuchárom Romanom Kováčom, ktorý pôsobil v prestížnych hoteloch v Anglicku, ocenenými aj Michelin hviezdami. Pracoval napríklad aj pod vedením Petra Gortona (Master chefs of Great Britain), od ktorého sa naučil rôzne techniky varenia a spájania ingrediencií, ktoré potom vyvolávajú doslova jedinečný kulinársky zážitok.

Roman vám prezradí niektoré zo svojich tajomstiev a receptov, ktorých prípravu si môžete i sami vyskúšať.

Termíny a témy:

05. 04. 2016
- spracovanie a príprava rýb, morských živočíchov
11.04. 2016
- spracovanie a príprava kohúta, perličky, prepelice
19. 04. 2016
- príprava paštét, terín, aspikov
26. 04. 2016
- príprava kváskov, pečenie rôznych druhov chleba

Cena: 39 € / osoba / kurz (1 deň)

Na aprílové kurzy varenia sa môžete prihlásiť prostredníctvom tel. čísla: +421 44 547 8000-2, alebo emailom: info@tristudnicky.sk.

Maximálny počet účastníkov je 5.

Viac informácií nájdete na stránke tristudnicky.sk

Mapa k článku



Diskusia