11. augusta 2016 sa pod taktovkou šéfkuchára Petra Baboľa naučíte ako používať bylinky pri letnom grilovaní, osvojíte si kuchárske triky na prípravu šťavnatých steakov. Profesionál Vám ukáže správnu prípravu zeleniny i syrov na grile a na záver si pochutnáte na pripravených špecialitách z grilu.
Cena zahŕňa:
- kuchársku lekciu letnej grilovačky
- suroviny na varenie
- kuchársku zásteru a čiapku
- pracovné nástroje na zapožičanie
- vlastnoručne pripravené grilované dobroty
+ DARČEK: kuchynský nôž s logom hotela + diplom podpísaný šéfkuchárom
Lekcie prebehnú na letnej terase Grandhotela Praha v Tatranskej Lomnici od 14:00 do 16:00 hod.
Cena: 44€ / osoba pre neubytovaných hostí
Počet miest je limitovaný. Rezervácie na podujatie najneskôr do 31.7.2016 cez promokód “Cooking Class” na: events@ghpraha.sk.