Grandhotel Praha, Tatranská Lomnica

varenie

11. augusta 2016 sa pod taktovkou šéfkuchára Petra Baboľa naučíte ako používať bylinky pri letnom grilovaní, osvojíte si kuchárske triky na prípravu šťavnatých steakov. Profesionál Vám ukáže správnu prípravu zeleniny i syrov na grile a na záver si pochutnáte na pripravených špecialitách z grilu.

Cena zahŕňa:
- kuchársku lekciu letnej grilovačky
- suroviny na varenie
- kuchársku zásteru a čiapku
- pracovné nástroje na zapožičanie
- vlastnoručne pripravené grilované dobroty

+ DARČEK: kuchynský nôž s logom hotela + diplom podpísaný šéfkuchárom
 
Lekcie prebehnú na letnej terase Grandhotela Praha v Tatranskej Lomnici od 14:00 do 16:00 hod.

Cena: 44€ / osoba pre neubytovaných hostí

Počet miest je limitovaný. Rezervácie na podujatie najneskôr do 31.7.2016 cez promokód “Cooking Class” na: events@ghpraha.sk.

Tatranský kalendár v mobile

Vyskúšajte našu novú aplikáciu, kde budete mať informácie o všetkých podujatiach a udalostiach v Tatrách vždy poruke.


Mapa k udalosti:

Diskusia