TATRANSKÉ KULTÚRNE LETO KOMORNE

03. 7. 2020 - 01. 9. 2020 | Vysoké Tatry

TATRANSKÉ KULTÚRNE LETO KOMORNE

Na Tatranské kultúrne leto sa môžete tešiť aj tento rok, tentokrát v komornejšom štýle. Mesto Vysoké Tatry si pre Vás pripravilo seriál víkendových podujatí počas mesiacov júl a august tak, aby každý piatok, sobota i nedeľa ponúkli našim hosťom a návštevníkom Vysokých Tatier kultúrne vyžitie. Celé sme to zastrešili pod ústredným názvom Tatranské kultúrne leto KOMORNE.

Každý piatok večer po zotmení sa budú  premietať celovečerné filmy v mestskom parku Tatranská Lomnica v rámci Tatranského letného kina.

TATRANSKÉ KULTÚRNE LETO KOMORNE

Každú sobotu popoludní na tom istom mieste uvedieme divadlo pre deti.

TATRANSKÉ KULTÚRNE LETO KOMORNE

Na nedeľné popoludnia je pripravená úplná novinka. Herci a recitátori budú čítať povesti, báje a rozprávky o Vysokých Tatrách v sprievode hudobného hosťa. Tieto komorné podujatia sme nazvali Príbehy z Tatier a uskutočnia sa v malebných prírodných zákutiach v ôsmich tatranských osadách – vo Vyšných Hágoch, Novej Polianke, Tatranskej Polianke, Tatranských Zruboch, Novom, Dolnom a Starom Smokovci a Tatranskej Kotline. Týmto predstavíme netradičné miesta, kde sa doteraz nikdy podujatia nekonali a mnohí návštevníci Tatier ich ani nepoznajú. Aj takto pred verejnosťou zviditeľníme jednotlivé časti mesta.

TATRANSKÉ KULTÚRNE LETO KOMORNE

BLIŽŠIE INFORMÁCIE O JEDNOTLIVÝCH PODUJATIACH NÁJDETE TU!

Záver leta bude patriť Dňom mesta Vysoké Tatry na prelome augusta a septembra počas predĺženého víkendu (nedeľa-utorok – štátny sviatok).

V nedeľu 30. augusta uskutočníme už 16. ročník tradičnej charitatívnej akcie Tatranská letná dražba v mestskom parku Tatranská Lomnica. Pripojíme k tomu nejaký dobrý koncert. Na tom istom mieste sa o deň na to, 31. augusta večer, uskutoční premietanie filmov o Vysokých Tatrách. Vyvrcholením troch Dní mesta Vysoké Tatry bude Tatranský galavečer na štátny sviatok 1. septembra 2020 podvečer v Grand Hoteli Bellevue Horný Smokovec, kde odovzdáme výročné ceny mesta za uplynulý rok 2019 a nebude chýbať ani hodnotný kultúrny program.

TATRANSKÉ KULTÚRNE LETO KOMORNE


Diskusia