Tréningový camp MANCHESTER UNITED U16

19. 10. 2019 - 19. 10. 2019 | Národné futbalové centrum, Poprad

Tréningový camp MANCHESTER UNITED U16

Rezort  AquaCity Poprad a Národné futbalové centrum v Poprade sú pravidelne centrom pozornosti všetkých futbalových nadšencov.

17. októbra 2019 sa do Popradu opäť vráti akadémia svetoznámeho futbalového veľkoklubu z britských ostrovov, Manchester United. Futbalisti z mládežníckych teamov sa pripravujú pod Tatrami už niekoľko ročníkov počas svojho jesenného tréningového kempu na vstup do profesionálneho A teamu a sveta veľkého futbalu.

Podtatranskí futbaloví nadšenci môžu tak znovu stretnúť budúce nádejné futbalové hviezdy. V NTC už trénovali také svetové mená ako Marcus Rashford, Adnan Januzaj alebo Jesse Ellis Lingard.

Vďaka úsiliu majiteľa AquaCity Poprad, Jána Telenského a vynikajúcim tréningovým podmienkam, ktoré ponúka rezort AquaCity Poprad a Národné tréningové centrum v jeho bezprostrednej blízkosti, sa klub Manchester United vracia už do známeho a ako sami zástupcovia akadémie deklarujú – veľmi obľúbeného prostredia. Počas svojho sústredenia absolvovujú priateľské zápasy s domácimi mládežníkmi z FK Poprad, v sobotu 19.10.2019 o 11.00, spoločný tréning s najmenšími športovcami a futbalistami z Popradu v nedeľu 20.10, čaká ich aj medzinárodný priateľský zápas s hosťami z klubu Visla Krakow, v pondelok 21.10.2019 o 17.00.

Okrem priateľských zápasov,  majú náročný tréningový program doplnený o regeneráciu v popradskom aquaparku a kryocentre.

Sústredenie by sa nemohlo obísť aj bez návštevy našej pýchy – Vysokých Tatier, ktoré sú vynikajúcim doplnkom tréningov pre športovcov vďaka svojim klimatickým podmienkam a možnostiam relaxácie po športových výkonoch.

Kvalitná infraštruktúra, ktorá je v Poprade v súčasnosti už vybudovaná, spĺňa všetky štandardy, ktoré  medzinárodné kluby potrebujú a vyhľadávajú. Tréningy na geotermálne vyhrievanom trávniku v NTC Poprad môžu kombinovať s outdoorovými tréningovými ihriskami, tatranský vzduch a príroda sú pre hráčov zo zahraničia ako bonus. Referencie týchto klubov pomohli Popradu k zviditeľneniu na európskej úrovni o čom svedčia ďalšie dopyty rôznych športových teamov zo zahraničia na ďalšie obdobie, čo znamená že už v budúcom roku by mali Tatry navštíviť aj ďalšie známe mená a kluby.

Predpovede sľubujú vydarené jesenné počasie, preto pozývame všetkých fanúšikov športu a futbalu do Popradu vychutnať si svetový futbal!

Tréningový camp MANCHESTER UNITED U16


Diskusia