Tatranská Májovka 2019

04. 5. 2019 - 05. 5. 2019 | Tatranská Lomnica, Hrebienok, Skalnaté Pleso, Štrbské Pleso

Tatranská Májovka 2019

Pozývame Vás na pravú Tatranskú Májovku, ktorá sa bude konať počas prvého májového víkendu. Príďte sa zabaviť, zašportovať si a zažiť tie najkrajšie výhľady! Počas týchto dní sme pre Vás pripravili bohatý sprievodný program, počas ktorého sa určite nebudete nudiť! 


Tatranská Májovka 2019

Tatranská Lomnica – Humno Tatry

Počas Tatranskej Májovky je pre vás pripravený bohatý dvojdňový program aj v Tatranskej Lomnici v Humno Tatry. Prvý májový víkend vás pozývame vychutnať si Kulinársky zážitok s novým jarným menu a to priamo pod Lomnickým Štítom. Počas víkendu bude pre vás v Humne hrať živá hudba od 14:00 do 20:00. V piatok a sobotu sa pripravte na tie najlepšie disko párty v Tatrách. 


Tatranská Májovka 2019

Skalnaté pleso 

Nechajte sa vyviesť lanovkami na miesto, ktoré ponúkajú tie najkrajšie výhľady. Na Skalnatom Plese bude na vás čakať skvelá zábava v podobne animačných programov v eko-mini-parku – Svištia krajinka, kde bude pre vás a vaše ratolesti pripravená kamzíčia olympiáda. V novej a modernej reštaurácií Panorama vás čakajú slovenské, ale aj zahraničné špeciality od našich šéfkuchárov. V rámci zábavy sa budete môcť previesť na horských kárach MOUNTAINCARTS z medzistanice Štart až do Tatranskej Lomnice po 3km dlhej trati. 


Tatranská Májovka 2019

Starý Smokovec

V Starom Smokovci budú na vás čakať horské chaty a krásne vodopády ku ktorým vedú nádherné, jarné prechádzky. Na Hrebienok vás pohodlne vyvezie pozemná lanovka za nádhernými výhľadmi a oddychom v príjemnej zóne. V Starom Smokovci si budete môcť vychutnať letné drinky v podobe „rituálu s hruškou“ v podnikovej predajni – Rudolf Jelínek. Zažiť budete môcť novú, interaktívnu galériu svetla – Kvantariumv ktorej sa môžete tešiť na osem miestností, kde nájdete rôznorodé multimediálne show, interaktívne exponáty, či vysvetlenie fyzikálnych javov. 


Tatranská Májovka 2019

Kvantarium / Hrebienok

Prehliadka pozostáva z ôsmich miestností kde nájdete rôznorodé multimediálne show, interaktívne exponáty, vysvetlenia fyzikálnych javov a to všetko v rozprávkovom duchu, ktorý zaujme našich najmenších, ale aj dospelých natoľko, že nebudú chcieť ísť domov. Prehliadka tejto interaktívnej galérie svetla bude pre vás kúzelná, umelecká, rozprávková, fyzikálna, vedecká a vzdelávacia. Jednoducho, na Hrebienku vás čaká nezabudnuteľná hra svetiel. Počas podujatia Tatranská Májovka bude pre vás pripravená 30% uvádzacia zľava na vstupVIAC


Tatranská Májovka 2019

Štrbské Pleso

Počas tohto víkendu bude v stredisku Štrbské Pleso pre vás spustená lanovka na Solisko (1840 m.n.m.). Vyhliadkový výlet s lanovou na Solisko bude pre vás nezabudnuteľným zážitkom.


Tatranská Májovka 2019


Diskusia