SKI EXCLUSIVE OPENING 2018

15. 12. 2018 - 15. 12. 2018 | Tatranská Lomnica

SKI EXCLUSIVE OPENING 2018

Tatranská Lomnica | 15.12.2018

Príďte s nami zahájiť otvorenie zimnej sezóny vo Vysokých Tatrách a nechajte, aby sme sa o vás v tento deň postarali ako o kráľov. Prenesieme vás do obdobia 30. – 40. rokov 20. storočia a postaráme sa o nezabudnuteľné zážitky v podobe exkluzívnej lyžovačky. Už o 8:00 vás pri údolnej stanici lanovky čaká zahájenie programu v podobe animácií a tanečného vystúpenia.

Počas 15. decembra vám budú v stredisku Tatranská Lomnica k dispozícií vaši osobní poddaní, ktorí vám s úsmevom pomôžu s prenosom vašej lyžiarskej výbavy, oprášia vás od snehu, pomôžu vám s navoskovaním vašich lyží, či s naleštením vašich lyžiarok, zahrejú vás čajom, či dekou a úslužne vás vyprevadia na lanovku, či z nej von.  Samozrejmosťou bude aj kráľovská starostlivosť počas cesty lanovkou kedy vám služobníctvo pripraví jedinečnú atmosféru v podobne rozdávania slnečných okuliarov, aktuálnych novín, alebo pre tých viac bojazlivých pohárik na spríjemnenie cesty.   

…k vaším službám pane / madam. 

SKI EXCLUSIVE OPENING 2018

Doplnením atmosféry bude umiestnenie RED BULL ratrak stage-u s pódiom vedľa Apresski baru v Tatranskej Lomnici, kde vás bude v tento deň baviť DJ s jedinečnou hudbou. Tu však zábava nekončí a my vás pozývame vyplniť načatý deň na skvelú disko párty do Humno Tatry, kde na vás bude opäť čakať skvelá párty s Igorom Kmeťom. 

Počas dňa sme pre vášnivých zberateľov pripravili špeciálnu edíciu bankovky s nulovou hodnou a motívom Lomnického štítu. V predaji bude počas celého dňa na Skalnatom plese. V rámci predaja bankovky s nulovou hodnotou bude počas celého dňa pripravený program 75 Tajomstiev lanovky na Skalnatom Plese. 




Diskusia