MERCEDES-BENZ SNOW SHOW

02. 2. 2019 - 02. 2. 2019 | Štrbské Pleso

MERCEDES-BENZ SNOW SHOW

Už trinástu sezónu Vás pozývame do najnavštevovanejších slovenských lyžiarskych stredísk na unikátny projekt MERCEDES-BENZ SNOW SHOW. Jeho hlavnou myšlienkou je spestrenie a obohatenie víkendov počas zimnej sezóny 2019 a dotvorenie atmosféry prostredníctvom zábavy a prezentácie noviniek pre danú sezónu. Vo vybraných strediskách si budú môcť návštevníci pozrieť a vyskúšať horúce novinky Mercedes-Benz GLE a Mercedes-Benz GLC, zadarmo testovať aktuálnu kolekciu lyží značky Rossignol, okuliare a prilby Bollé, Cébé a športové oblečenie Dainese. O Bezpečnosť na svahu sa postará UNION, energiou Vás nabijú SWAN a 4ka, operatívny leasing zabezpečí LeasePlan, vysnívané zamestnanie Vám nájde PROPLUSCO. Organizačný tím MERCEDES-BENZ SNOW SHOW obúva Double Red.

Návštevníci si prídu na svoje pri ochutnávke horúcich nápojov a shotov v Jägermeister bare a zasúťažiť si môžu v Jägermeister aréne. Celá séria MERCEDES-BENZ SNOW SHOW je sprevádzaná TOMAGGIOM – moderátorom z Rádia Anténa Rock, ktorý sa zaručene postará o Vašu zábavu pri moderovaní športových a súťažných aktivít.

Celodenným finále každej z akcií je hlavná výhra – automobil MERCEDES na víkend. Pre viac info o kalendári a partneroch klikajte na oficiálny web  www.snow-show.sk​

MERCEDES-BENZ SNOW SHOW


Diskusia