Medzinárodný deň sprievodcov cestovného ruchu

21. 2. 2019 - 21. 2. 2019 | Poprad

Medzinárodný deň sprievodcov cestovného ruchu

21. februára je Medzinárodný deň sprievodcov v cestovnom ruchu, preto sme si pre Vás, sprievodcovia z Mestskej informačnej kancelárie Poprad, pripravili zaujímavý program. Hlavnou myšlienkou je oboznámiť verejnosť s prácou sprievodcov a priblížiť návštevníkom menej známe pamiatky, osobnosti a prírordné atraktivity.


PROGRAM:


1. Presne v termíne Medzinárodného dňa sprievodcov cestovného ruchu (21.2.2019, štvrtok o 17:00) sme si pre návštevníkov týchto prehliadok pripravili krátku prehliadku kostola sv. Jána Evanjelistu vo Veľkej odkiaľ sa presunieme do Scherfelovho domu. Návštevníci sa dozvedia nielen zaujímavé fakty o PhMr. Aurelovi Viliamovi Scherfelovi, ale môžu si prezrieť aj aktuálnu výstavu Tri Palety.

2. V spolupráci s Obchodnou akadémiou v Poprade bude dňa (25.2.2019, pondelok, 13:00) pripravená prehliadka kostola sv. Egídia, ktorým Vás prevedú samotní žiaci pod dohľadom kvalifikovaného sprievodcu. Oboznámia sa tak s prácou v cestovnom ruchu a získajú aj zaujímavé skúsenosti. 
Príďte ich podporiť.

3. Nemenej zaujímavou bude aj pešia prechádzka (2.3.2019, sobota 11:00) z  Kvetnice ku kaplnke Vzkriesenia pri vrchole Krížová. Nádherná príroda a skvelé výhľady na Vysoké Tatry, Slovenský raj, Nízke Tatry nenechajú nikoho chladného.

Medzinárodný deň sprievodcov cestovného ruchu


Diskusia