Tvorivá dielňa kreatívneho tanca

10. 2. 2018 - 11. 2. 2018 | Zariadenie lesnej pedagogiky Krásne Sady Mlynica

Tvorivá dielňa kreatívneho tanca
Dielňa kreatívneho tanca pre deti od 6 do 9 rokov. 
Termín: 10. a 11. februára.
Lektor Milan Kozánek deti povedie k spoznávaniu vzťahu k vlastnému telu a vnímaniu priestoru, k objavovaniu vlastných pohybových možností cez improvizáciu, rôzne hry a rytmické či relaxačné cvičenia, k zdravému a prirodzenému pohybu a k vnímaniu osobitého tanečného prejavu. Počas dvoch víkendových blokov budeme tiež prirodzene prepájať rôzne umelecké médiá - tanec, hudbu a výtvarné umenie. 

O lektorovi: Milan Kozánek je absolventom Katedry tanečnej tvorby na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Od ukončenia štúdia pôsobí ako tanečný pedagóg, choreograf a odborný poradca. Pedagogicky pravidelne pôsobil v inštitúciách ako Salzburg Experimental Academy of Dance, Tanz Quartier Wien, Konservatorium Wien University, Northern School of Contemporary Dance v Leeds, TIP - School for Dance, Improvisation and Performance vo Freiburgu, University of Calgary Canada. V roku 1996 založil spolu so Zunou Vesan Kozánkovou Tanečnú spoločnosť Artyci. Pre ňu vytvorili 12 tanečných diel, ktoré prezentovali na Slovensku aj v zahraničí, napr. v Nemecku, Rakúsku, Poľsku, v Českej republike, Maďarsku, Kanade, Thajsku, Číne atď. Posledné obdobie rozvíja spoluprácu aj s divadelnými tvorcami a interpretmi: Studio Matejka, Teatr Piesn Kozla (Wroclaw), Res Ratio Network (Atény), Andrej Kalinka (Slovensko). Okrem práce s profesionálnymi tanečníkmi a hercami už dlhé roky učí tancovať aj ľudí bez predchádzajúcej pohybovej skúsenosti, najmä v Českej republike a v Poľsku.

Tanečná dielňa sa bude konať v čase od 9.30 do 11.30 h (vrátane prestávky). Poplatok na 1 dieťa je 19 €. Miesta si môžete rezervovať na: zlp@krasnesady.sk (bližšie info aj na tel. č. 0911 089 062). Vzhľadom na obmedzenú kapacitu priestorov je potrebné si miesto rezervovať vopred. 

poster


Diskusia