Hotel Crocus, Štrbské Pleso

Obrázok: Jarné degustačné menu

gastronómia

Jarné snúbenie jedla a vína si nenecháme ujsť ani tento rok a bleskovo sme pre vás pripravili degustačné menu, ktoré sa bude podávať už posledný májový víkend v sobotu. Päťchodové jarné menu si pre vás pripravia už naši dvorní gastronomickí poradcovia a školitelia: Marek Madzik, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko a Milan Poloha, šéfkuchár spoločnosti Accom a Debic Slovensko.

Poslednú májovú sobotu si pre vás Milan s Marekom pripravia nasledovné menu:

1. Jarná RAW zelenina s paradajkovým olejom, bylinkami a rebarborovým želé
2. Králik podávaný so smrčkami a jemne údeným demi glace, zeleninový kuskus
3. Ryba Halibut grónsky, julien zelenina, šafránová espuma
4. Hovädzí flap steak, jarné hráškové pyré podávané s krupotom
5. Piškóta, jahody, maliny, čučoriedky, ovocné želé, jemná tvarohová pena s mascarpone

Jarné degustačné menu sa bude podávať, ako už býva zvykom, formou servírovaného menu. Ku každému chodu vám ponúkneme aj degustáciu domácich vín od rôznych producentov a vinárov z celého Slovenska. O vaše deti sa postarajú skúsení animátori a od 18:00 do 20:30 budú v kongresovej miestnosti prebiehať detské animácie. Vy si tak môžete naplno vychutnať gastronomický zážitok.

Cena večerného menu pre neubytovaných hostí:
- dospelá osoba: 39 Eur/osoba vrátane degustácie vín.
- deti od 10 do 18 rokov: 25 Eur/osoba.
- deti od 3 do 9,99 rokov: 15 Eur/osoba.

Informácie: +421 917 504 298, recepcia@hotel-crocus.eu

Tatranský kalendár v mobile

Vyskúšajte našu novú aplikáciu, kde budete mať informácie o všetkých podujatiach a udalostiach v Tatrách vždy poruke.


Mapa k udalosti:

Diskusia