Talkshow – Inšpiratívne ženy vo Forume

18. 3. 2022 - 18. 3. 2022 | NC Forum Poprad, Poprad

Talkshow – Inšpiratívne ženy vo Forume

V marci oslavujeme Medzinárodný deň žien a marec je aj mesiac knihy. Preto sa v NC Forum rozhodli osláviť ženy tým, že vám v talkshow predstavia dve nesmierne talentované a inšpiratívne ženy z nášho regiónu, ktoré sa, každá svojím spôsobom, venujú písaniu. Hostkami talkshow budú spisovateľka a prekladateľka Katka Mayer a food blogerka a zakladateľka úspešnej značky BeFresh Zuzka Frešo. Počas jednej a pol hodiny ich trošku vyspovedajú, aby vám bližšie predstavili ich príbeh, ktorý veríme, že bude inšpiratívny aj pre vás.

Katka Mayer je spisovateľka a prekladateľka a ak si pozriete jej fun page a dáte like, môžete sa zapojiť do súťaže o jednu z jej kníh aj s podpisom autorky! Knihu si vyzdvihnete priamo na podujatí! Navyše ďalších troch z vás, ktorí sa zúčastnite podujatia odmeníme jednou z jej kníh aj s autogramom.

Zuzka Frešo je food blogerka a zakladateľka úspešnej značky Befresh. Na podujatí budete môcť ochutnať jej špeci super raw koláčiky.

Ak ste majiteľkou niektorej z kníh Katky Mayer, určite si ju doneste, autorka vám ju rada podpíše a navyše 3 z vás získajú jednu z jej troch kníh aj s podpisom. Zuzka Frešo vám zase pripraví ochutnávku jej úžasných raw koláčikov. A určite bude čas aj na pár vašich otázok.

Vstup na Talkshow je voľný avšak počet miest na sedenie je limitovaný. Ak si chcete zabezpečiť miesto na sedenie, prosím, nahláste svoju účasť na našom evente na Facebooku.



Diskusia